Denne hjemmeside var en opgave, vi fik stillet under web-integrator uddannelsen. Til opgaven var vi i gruppe på fire personer. Vi skulle laven en hjemmeside hvor emnet var Vampyr. Der ud fra skulle vi så finde på, hvad vi havde lyst til at lave; PolarNIGHT er så resultatet af dette.

Vi valgte at lave en fiktivt event, som gik ud på, at på en bestemt dato Kl. 24:00 skulle alle slukke lyset, for at spare strøm og der ved skåne miljøet og den lille isbjørn på isflagen. Men dette skulle vise sig at være en dække historie for verdens vampyrer. I virkeligheden var det den en opsat event, som skulle få folk til at slukke lyset, fordi der var noget med teknologien i vores elpære, som gjorde at vampyrens tænder blev svage, og derfor ikke kunne overleve. Denne event var et snedigt led i vampyrernes plan om at overtage verden.

Man kunne støtte op om dette event ved at tilmelde sig med navn og adresse. Ud fra disse oplysninger kunne vampyrerne besøge disse adresser og få udryddet menneskeheden en-efter-en.