Jeg er en energisk  og målrettet mand i tyverne styret af motivation, gå på mod og viljen til at nå nye mål. Jeg er perfektionistisk og har en kæmpe passion omkring mit webarbejde, og når jeg sætter mig et mål for øjet, er jeg utrættelig i min faglige proces og i søgen efter den optimale løsning.

Jeg gennemfører og afslutter altid mine opgaver fuldstændigt, i modsætning til lappeløsninger og halvfærdige produkter. Dette er min indstilling til opgaver, da jeg ved, at jeg vil lægge navn til dem med faglig stolthed.

Jeg er lige nu i gang med STX på Aarhus Akademi, hvor jeg afslutter til juli 2016. Herefter er mine planer at skulle starte på en videregående uddannelse inde for web og kommunikation.

Erhvervserfaring

Templafy

Projektansat

apr 2014 - maj 2014

Jeg arbejdede lidt over en måneds tid som udvikler på et skabelons system for primært virksomheder. Min primære opgave var at videreudvikle og integreret et avanceret rolle system i den allerede eksisterende applikation. Applikationen er et api-baseret system og man skulle derfor kunne intergere med denne funktionalitet lige fra front-end til back-end til mobil app.

Inspari

Webprogrammør

okt 2013 - aug 2014

Jeg har for Inspari vedligehold og opdateret på deres hjemmeside. Det startede med et praktik ophold på fuldtid som udviklede sig til en fast deltids-stillinge.

ETL GROUP

Rengøringsassistent

jan 2012 - aug 2012

Ved ETL GROUP rengjorde jeg en aarhusiansk café ca. én time hver aften efter lukketid. Jeg skulle rengøre café området, bag baren og i køkkenet samt toiletterne.

Café Ziggy Sidewalk

Opvasker

apr 2011 - nov 2011

Som opvasker var min primære opgave at sikre, at al service med mere blev vasket op og sat på plads igen. Derud over sikrede jeg, at der altid var rene toiletter og var de ting, man har brug for på toilettet. Min sekundære opgave var at hjælpe tjenerne, når de havde virkelig travlt. For at kunne nå det hele måtte jeg planlægger hver mindste detalje og derved strukturere mit arbejde.

Uddannelse

Gymnasie, Aarhus akademi

Studenterkursus (2 årig STX)

aug 2014 - jul 2016

VUC Aarhus

turbotidende, 10. klasse

jan 2014 - jun 2014

Turbotidende, som de kalder det på VUC Aarhus, er en almindelig 10. klasse, men hvor undervisninger er presset sammen til et halvt år.

WebitAarhus

Webintegrator, Hovedforløb

aug 2012 - okt 2013

På hoved forløbet handlede undervisningen om dynamiske hjemmesider. Jeg har her lært ASP .NET C# og Database design og normalisering samt. Gruppearbejde på større projekter. Jeg har indtil nu et gennemsnit på 12 i 7-trins skalaen.

Aarhus TECH

Webintegrator, Grundforløb

jan 2012 - jul 2012

I 2012 startede jeg og bestod grundforløbet som webintegrator med en eksamens karakter på 12 i 7-trins skalaen. Forløbet var hovedsagligt handlede om basis forståelse for Html, Css, JavaScript og forskellige design parameter til online Medier. Derud over var der undervisning i informations teknologi, målgrupper, og planlægning af projekter.

Kompetencehuset

Lydteknik

maj 2011 - nov 2011

På dette forløb styrkede jeg mine kompetencer for lydteknik, producering og sammenspil.

Hørning Produktionsskole

Musiklinje

nov 2010 - apr 2011

Her var jeg lydmand i øve rummet og til koncerter ude og inde for skolen. Derud over indspillede jeg års cd'er to gange og indspilninger for tidligere elever af skolen.

Den Rytmiske Efterskole

Efterskole, 9. klasse

jul 2009 - jul 2010

Udover det faglige indhold udviklede jeg under opholdet mine sociale kompetencer samt teknisk/faglige kompetencer indenfor lydteknikken hvilket var mit linjefag. Til skolens koncerter og turnéer var jeg en af de hovedansvarlige bland tre andre for al sene, lyd og lys.

Hasle skole

Folkeskole, 0 - 8. klasse

maj 1999 - jul 2009